Project omschrijving

7 jaar lang was ik “De Stem” van de Coen en Sander Show. Elke werkdag om 16:00 uur begon de uitzending met een opener over de avonturen van deze twee vrienden en hun kleine gele autootje. Heel veel mooie momenten en vele avonturen later kwam hier op 31 januari 2014 helaas een einde aan. Bekijk en beluister hier een aantal openers die ik heb mogen inspreken.

Opener voor de duizendste Coen en Sander Show

Op 11 september 2006 was de Coen en Sander Show voor het eerst te horen op 3FM. Op 3 december 2010 vierden ze samen met hun luisteraars de duizendste uitzending. Das Coen und Sander Fest was een feit en met veel vlees en bier werd deze mijlpaal gevierd. Natuurlijk hoorde ook bij deze bijzondere uitzending een opener. En voor deze ene keer is daar een filmpje van gemaakt.

Coen en Sander onthullen Jan Bulinga als de man achter de stem

Coen en Sander onthullen de man achter de stem

Op 31 januari 2014 was het dan zover. De man achter de stem werd ein-de-lijk bekend gemaakt. De reden waarom was jammer, maar ik ben blij en dankbaar dat ik jullie 7 jaar lang de dagelijkse avonturen van deze twee vrienden heb mogen vertellen. Ik heb het met heel veel plezier gedaan. Bekijk hier de reacties op facebook van de onthulling en het afscheid.

Bekijk de reacties

Nog een paar voorbeelden van de ingesproken openers